Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

НОВА АПЛИКАЦИЈА ССМ - мои работнички права

ССМ - мои работнички права е мобилна апликација која на работниците и граѓаните им овозможува преку користење на своите мобилни телефони да пријават прекршување на работничките права до Сојузот на синдикатите на Македонија.

Апликацијата нуди можност за:

-Пријавување на прекршено право за себе и за друго лице

-Анонимно пријавување

-Директна комуникација со претставници на ССМ

-Следење на вести и совети од ССМ

Апликацијата ССМ - мои работнички права е направена и поддржана од Меѓународната организација на трудот и Европската Унија, преку проектот Зајакнување на социјалниот дијалог, а продолжи да се развива со со поддршка од Проектот: „ Синдикати за правично закрепнување: Зајакнување на улогата на синдикатите во ублажувањето на влијанието на кризата КОВИД-19“ спроведуван од Европската конфедерација на синдикати – ETUC, а финансиран од European Commission, Directorate general for Employment, Social Affairs & Inclusion.

Мобилната апликација ССМ - мои работнички права можете да ја симнете на:

Google Play: https://cutt.ly/3bbqgKB

App Store: https://cutt.ly/Jbbqlc7

Линк од видеото:

https://www.youtube.com/watch?v=zK0c5lAikqM

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.