Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Синдикат на работниците од текстилната, кожарската и чевларската индустрија на Република Македонија

Ул. Ударна бригада бр.2
1000 Скопје
Р. Македонија

Тел/Факс: ++389 2 3163 - 648
E-Mail: stkc@on.net.mk

Членови

Љупчо Радовски
Претседател
Елизабета Гелевска
Секретар
Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.