Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Синдикат за графичка, информативна, филмска, издавачка дејност и производство на хартија на Република Македонија (ГИФИХ)

ул. 12 Ударна бригада б.б.
1000 Скопје, 
Р. Македонија

тeл/факс: +389 / 2  3115 794
Е-Мail: gifih@yahoo.com

Членови

Слаѓана Миливојевиќ
Претседател
,
Секретар

Документи

Програма (49.5 KB)
Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.