Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Синдикат на работниците од трговијата на Република Македонија

12 Ударна бригада 2А
1000 Скопје
Р. Македонија

Тел: ++389 2 3163 - 602
Факс: ++ 389 2 3138 - 542
E-Mail: sindikatsrtm@gmail.com

Членови

Слободан Трендафилов
Претседател

Документи

Статут (66 KB)
Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.