Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

КОГА ЌЕ ГО ВИДИШ, ПРАШАЈ ГО ГАЗДАТА КАКО СЕ ЖИВЕЕ СО МИНИМАЛЕЦ !

КОГА ЌЕ ГО ВИДИШ, ПРАШАЈ ГО ГАЗДАТА КАКО СЕ ЖИВЕЕ СО МИНИМАЛЕЦ !

Синдикална минимална кошница за месец февруари 2024 година

Вредноста на синдикалната минимална кошница за месец февруари 2024 година изнесува 57 476,00 денари, споредена со вредноста на синдикалната минимална кошница за месец јануари 2024 год. која изнесува 57 163,00 денари е  зголемена за 313,00 денари. Додека со изнајмен стан од 60 квадрати за месец февруари изнесува 72 851,00 е зголемена за 213,00 денари споредено со месец јануари 2024 година кога изнесуваше 72 538,00

 

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.