Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ДОГОВОРИТЕ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ОПРЕДЕЛЕНО ВРЕМЕ МОРА ДА БИДАТ ДО 1 ГОДИНА

За тоа од што не се задоволни синдикатите во новиот нацрт предлог на Законот за работните односи слушнете повеќе на видеото од гостувањето на нашиот колега Слободан Трендафилов во Тема на денот на Сител ТВ на линкот:

https://www.facebook.com/sitelmk/videos/1364413180766113

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2023 | Сите права се задржани.