Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РАМАЗАН БАЈРАМ

ЧЕСТИТКА ПО ПОВОД ПРАЗНИКОТ РАМАЗАН БАЈРАМ

Во име на Сојузот на синдикатите на Македонија, претседателот на ССМ, Слободан Трендафилов им го честита големиот муслимански празник Рамазан Бајрам, на сите граѓани и работници со исламска вероисповед.

Во овие празнични денови на слога, заедништво и почит, сите заедно треба да продолжиме кон градење на соживот и подобро општество.

Нека Ви е честит светиот празник Рамазан Бајрам!

Со почит,

Слободан Трендафилов
Претседател на ССМ

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.