Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ЧЕСТИТ КУРБАН БАЈРАМ

Во име на Сојузот на синдикатите на Македонија, Претседателот на ССМ, Слободан Трендафилов им го честита големиот муслимански празник Курбан Бајрам, на сите граѓани и работници со исламска вероисповед.

Во овие празнични денови на слога, заедништво и почит, сите заедно треба да продолжиме кон градење на соживот и подобро општество.

Нека Ви е честит светиот празник Курбан Бајрам.

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.