Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

60 ЧАСА НЕДЕЛНО, САМО ВО МАКЕДОНИЈА И НИКАДЕ НА ДРУГО МЕСТО

Претседателот на Синдикат за градежништво - СГИП , Иван Пешевски и потпретседател на на ССМ за приватен сектор зборува за намерата на Владата и група пратеници македонските равотници да ги направат робови во сопствената држава.

Целосната емисија можете да ја погледнете на линкот:

https://www.facebook.com/vidivakamedia/videos/142972581951815

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.