Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Contact

Federation of Trade Unions of Macedonia

12ta Makedonska Udarna Brigada 2a, 1000 Skopje, Macedonia

 

President

Darko Dimovski 
Contact: 02/3161-374

e-mail: info@ssm.org.mk 

Cabinet of the President

Irena Ivanovska

International Department

e-mail: irena.ivanovska@ssm.org.mk

Contact:02/3114-274

 

Departments of CCM

Slobodan Trendafilov, Head of Departments of CCM
e-mail: s.trendafilov@ssm.org.mk
тел: 02/3114-865

Department of Economic and Social Issues

Ljubica Dekovska, professional associate on economic and social issues
l.dekovska@ssm.org.mk
02/3238-302 

Department of labor relations, legal protection and collective bargaining 

Danica Mihajlovska, professional associate on legal protection 
e-mail: d.mihajlovska@ssm.org.mk
02/3134-622

Lile Petrova, professional associate on labor relations 
e-mail: l.petrova@ssm.org.mk
 02/3134-622

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2024 | Сите права се задржани.