Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Вредноста на Синдикалната минимална кошница за август 2020 година изнесува 33 538,00денари

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2020 | Сите права се задржани.