Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ССМ, ЕТУЦ, ИТУЦ и МОТ во одбележување на Светскиот ден за БЗР

По повод одбележувањето на Меѓународниот ден за безбедност и здравје при работа, 28 април, Сојузот на синдикатите на Македонија ја спроведува кампањата:

МЕЃУНАРОДЕН ДЕН ЗА БЕЗБЕДНОСТ И ЗДРАВЈЕ ПРИ РАБОТА - 28, АПРИЛ

„ДА РАБОТИМЕ БЕЗБЕДНО И ЗДРАВО Е НАШЕ ЛЕГИТИМНО ПРАВО“

-во сеќавање на починатите, се бориме за живите-

Со ова Сојузот на синдикатите на Македонија, заедно со нашите браќа и сестри од  ЕТУЦ, ИТУЦ и МОТ застанува рамо до рамо во спроведување на кампањата и начинот на одбележување на  Меѓународниот ден за безбедност и здравје при работа, 28 април.

Солидарност пред се!!!

 

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2020 | Сите права се задржани.