Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Среќни празници

Претседателот на ССМ, м-р Дарко Димовски во име на Сојузот на синдикатите на Македонија им ги честита претстојните новогодишни и божиќни празници на сите работници и граѓани со искрени желби за среќна и просперитетна Нова 2021 година!

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2021 | Сите права се задржани.