Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

СРЕДБА СО МИНИСТЕРОТ ВЕНКО ФИЛИПЧЕ

Самостојниот синдикат за здравство, фармација и социјална заштита на РМ, претставуван од д-р Љубиша Каранфиловски, денеска во просториите на Министерството за здравство одржа средба со министерот за здравство​ доц. д-р​ Венко Филипче, во присуство на претседателот на Сојузот на синдикатите​ на Македонија, Дарко Димовски.

На состанокот акцент беше ставен на состојбите во здравството. Беше договорено дека ке се одржи работна средба на која подетално ке се разработат одредени актуелни прашања.

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2020 | Сите права се задржани.