Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

Кабинет на претседателот

Кабинетот на претседателот е задолжен за организирање на работните средби, прием на странките, одржување на секојдневната внатрешна и надворешна комуникација, учество во меѓународните проекти и други задачи.

м-р Ирена Ивановска, Одделение за меѓународна соработка
e-mail: irena.ivanovska@ssm.org.mk;
тел/фах, +389 2 3114-274

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2020 | Сите права се задржани.