Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ITUC- PERC- Објавени резултатите на ССМ со справувањето со пандемијата и успешните синдикални активности

https://perc.ituc-csi.org/INFORMATION-ON-THE-LEGAL-PROTECTION-OF-SSM-DUR...

Линк од објавените резултати на ССМ со справувањето со COVID кризата и синдикалните активности, од нашите колеги од меѓународното синдикално семејство.

Со ова се вреднуваат резултатите на ССМ на меѓународно ниво и се ставаат за пример за решавање на проблемите во време на пандемија.

Ова ни е поттик да продолжиме со нашата работа со уште поголеми успеси!

 

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2020 | Сите права се задржани.