Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

ИНФОРМАЦИЈА ЗА ПРОВЕРКА НА СТАТУСОТ НА РАБОТНИЦИТЕ ВО АВРМ

Сојузот на синдикати на Македонија ги информира сите граѓани во нашата држава, а кои се соочуваат со проблеми на работното место поради настанатата ситуација со КОВИД-19, односно немаат информација дали се сѐ уште во работен однос или се одјавени од страна на работодавачот, својот статус да го проверат преку Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија на следниот линк: https://e-rabota.av.gov.mk/ , со логирање како физички лица и со исклучиво користење само на своите лични податоци.

 

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2020 | Сите права се задржани.