Стани дел од синдикатот и направи
значајна промена.

БОЖИЌНА ЧЕСТИТКА

Почитувани,

Во името на Сојузот на синдикатите на Македонија и во свое лично име, Ви го честитам најголемиот христијански празник Божиќ – денот на Христовото раѓање.

Празничните денови да ги поминеме во духот на христијанските вредности, во мир и разбирање меѓу луѓето. Во сечиј дом да донесат топлина и благосостојба. Да веруваме и да се надеваме на подобро утре.

Претседател на ССМ

Дарко Димовски

Дизајнот на веб-страницата е поддржан од Унапредување на социјалниот дијалог
Проектот го финансира Европската Унија, а го спроведува Меѓународната организација на трудот.

Сојуз на Синдикатите на Македонија © 2021 | Сите права се задржани.